Vesti

Najava doga─Ĺaja Bio360 Expo 2023

Najava doga─Ĺaja Bio360 Expo 2023

Sa zadovoljstvom vas obave┼ítavamo da je Udru┼żenje Biogas Srbija, ve─ç drugu godinu za redom, partner doga─Ĺaja Bio360 Expo, koji ─çe biti posvec╠üen bioenergiji i bioekonomiji, a koji c╠üe se odr┼żati u Nantu u Francuskoj od 08. dp 09. februara 2023. godine.

Bio-Energy Pavilion 2022

Bio-Energy Pavilion 2022

Indijska Biogas Asocijacija, uz podr┼íku Nema─Źkog Biogas Udru┼żenja i Informa Markets organizuje ÔÇ×Bio-Energy Pavilion 2022ÔÇŁ, na Renewable Energy India Expo, Greater Noida, India od 28. septembra. 2022. do 30. septembra 2022. godine.

Trening „Biogas basics“

Trening ÔÇ×Biogas basicsÔÇť

Danas je, u okviru zajedni─Źkog projekta Biogas Asocijacije Nema─Źke i Udur┼żenja Biogas Srbija, odr┼żan trening o biogasu pod nazivom "Biogas basics".

U─Źeš─çe kompanije Biogest na Me─Ĺunarodnoj klimatskoj konferenciji

U─Źe┼í─çe kompanije Biogest na Me─Ĺunarodnoj klimatskoj konferenciji

U─Źe┼í─çe na Me─Ĺunarodna klimatska konferencija u Glazgovu, bila je odli─Źna prilika da se na┼í ─Źlan, kompanija Biogest, prika┼że u svetu kao kompanija koja daje zna─Źajan doprinos dekarbonizaciji pri proizvodnji energije u Srbiji i koja nam svima poma┼że da kreiramo klimatski prihvatljivu budu─çnost.

Priru─Źnik za finansiranje ugljenika

Priru─Źnik za finansiranje ugljenika

Priru─Źnik za finansiranje ugljenika vas vodi kroz korake koji su potrebni da bi se zaklju─Źilo da li va┼í projekat za ubla┼żavanje (negativnog dejstva) klime mo┼że da bude podoban za sertifikaciju finansiranja ugljenika.

Najava doga─Ĺaja – Bio360 Expo 2022

Najava doga─Ĺaja ÔÇô Bio360 Expo 2022

Sa zadovoljstvom vas obave┼ítavamo da je Udru┼żenje Biogas Srbija partner doga─Ĺaja Bio360 Expo, koji ─çe biti posvec╠üen bioenergiji i bioekonomiji, a koji c╠üe se odr┼żati u Nantu u Francuskoj od 30. do 31. marta 2022. godine.

Fakultet tehnki─Źkih nauka (FTN) Novi Sad u stru─Źnoj poseti Nema─Źkoj

Fakultet tehnki─Źkih nauka (FTN) Novi Sad u stru─Źnoj poseti Nema─Źkoj

─îlan Udru┼żenja Biogas Sbija Fakultet tehni─Źkih nauka (FTN) Novi Sad je u okviru svog projekta pod nazivom Initiative on small biogas facilities for manure to attain GHG mitigation in agriculture (Biogas initiative), finansiranog u okviru European Climate Initiative (ÔÇťEUKIÔÇŁ) 2020, organizovao stru─Źnu posetu Nema─Źkoj.

Brošura „Mala biogas postrojenja“

Bro┼íura ÔÇ×Mala biogas postrojenjaÔÇť

Bro┼íura "Mala biogas postrojenja" izra─Ĺena je u okviru projekta u okviru European Climate Initiative ("EUKI") 2020, od strane tima FTN iz Novog Sada, predvo─Ĺenog dr ─Éor─Ĺem ─Éatkovim, vanrednim profesorom.

Video edukacija o biogasu Udru┼żenja Biogas Srbija

Video edukacija o biogasu Udru┼żenja Biogas Srbija

Udru┼żenje Biogas Srbija je uz podr┼íku Fachverband Biogas e.V. izradila video edukaciju o biogasu kako bi svim zainteresovanim institucijama i pojedinccima obezbedila detaljnu i prilago─Ĺenu animiranu prezentaciju.