Szerbia Biogáz Társaságának új tagja: ArTech Engineering Kft. (dátum: 2024. április 06.)

Szerbia Biogáz Társaságának új tagja: ArTech Engineering Kft. (dátum: 2024. április 06.)

Örömmel mutatjuk be a Biogáz Szerbia Egyesület új tagját, a DONAUCHEM vállalatot.

A DONAUCHEM a közép-európai térség vezető vegyi anyag forgalmazó csoportja, amely az ausztriai székhelyű DonauChemie csoporthoz tartozik.

A csoport jelen van Lengyelországban, Csehországban, Ausztriában, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában és Szerbiában.

A helyi szakemberek tudásának és készségeinek, valamint a tapasztalt műszaki vezetőknek köszönhetően a DONAUCHEM sikeresen vezet be új termékeket és vonz vásárlókat a termékpalettájával.

Ezt a sikert igazolja a multimodális létesítményeik logisztikai hatékonysága minden országban, a folyókhoz és vasutakhoz való hozzáféréssel rendelkező szennyvízkezelő létesítményektől kezdve a csomagolt áruk hatékony, klimatizált raktáráig.

A DONAUCHEM logisztikai szolgáltatásait tovább javítják a keverési és töltési szolgáltatások.

Közép- és Kelet-Európa egyik fontos vegyi anyag forgalmazójaként a DONAUCHEM a szolgáltatások sokféleségével, minőségével és gyorsaságával járul hozzá ügyfelei sikeréhez.

A DONAUCHEM Szerbia különböző iparágakban használt számos vegyi anyag forgalmazására összpontosít – élelmiszeripar (a végtermék ízét, színét, savasságát és textúráját adhatja meg), nyomdaipar (fogyóeszközök, a fényérzékeny monomerektől a nedvesítőszerekig), víztisztítás (versenyképes árak és gazdaságos speciális oldatok minden folyamatához), kozmetika és személyes ápolás (az alapanyagoktól a végtermékig, a gyártási koncepcióig, a Donauchem megbízható partner az iparágban).

Kérjük, hogy minden tag különösen figyeljen a DONAUCHEM biogáz alkalmazására szolgáló aktív szén gyártásának bemutatására, amely az alábbi linken érhető el.

További információk a www.donauchem.com oldalon.