A Szerb Biogáz Szövetség a Bio360 Expo média partnere

A Szerb Biogáz Szövetség a Bio360 Expo média partnere

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a Szerb Biogáz Szövetség immár harmadik egymást követő évben partnerként vesz részt a Bio360 Expo eseményén.

A Bio360 Expo 2024. január 24-én és 25-én kerül megrendezésre Nantes-ban, Franciaországban. A Bio360 Expo a Biotranszformációnak szentelt nemzetközi kiállítás, amely megoldásokra és megközelítésekre összpontosítja a mindennapi energetikai és anyagi igényeink kielégítéséhez a megújuló, ciklikus bioszférából, biztosítva, hogy a fosszilis erőforrások kitermelése a geoszférából, mint nem fenntartható gyakorlat, múltbeli tényezővé váljon.

A megújuló energia-termelés, a közlekedés, az ipar stb. decarbonizálására szolgáló megoldások mellett, például biomassza és faenergia, hulladékhasznosítás, biogáz, biomethán és bioüzemanyagok, bemutatásra kerülnek az új szektorok is, mint például a zöld hidrogén és a biotermékek, a klímaváltozás elleni küzdelem céljából, valamint a szén-dioxid megkötésének és felhasználásának fontos témái.

A rendezvény két napja alatt 450 kiállítót és 5000 szakmai látogatót vonz 35 országból, és gazdag programot kínál nemzetközi konferenciákkal, technikai túrákkal, innovációs versennyel és még sok mással. További információkért kérjük, látogassák meg a www.bio360expo.com weboldalt, vagy tekintse meg a galériában található képeket.