Udruženje Biogas Srbija medijski sponzor događaja Bio360 Expo

Udruženje Biogas Srbija medijski sponzor događaja Bio360 Expo

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Udruženje Biogas Srbija, već treću godinu za redom, partner događaja Bio360 Expo, koji će biti posvećen bioenergiji i bioekonomiji, a koji će se održati u Nantu u Francuskoj od 24. do 25. Januara 2024. godine.

Bio360 Expo je međunarodna izložba posvećena biotranziciji. To je događaj koji ističe rešenja i pristupe za zadovoljenje naših svakodnevnih energetskih i materijalnih potreba iz obnovljive, ciklične biosfere, uz osiguranje da vađenje fosilnih resursa iz geosfere, kao neodrživa praksa, postane nešto što je ograničeno na našu prošlost.

Pored rešenja za dekarbonizaciju proizvodnje energije, transporta i industrije, kao što su biomasa i reciklaža otpada, biogas, biometan i biogoriva, takođe će biti predstavljeni i novi sektori poput zelenog vodonika i bioosnovanih proizvoda, s ciljem borbe protiv klimatskih promena, kao i važnih tema vezanih za korišćenje ugljenika.

Tokom dva dana, događaj okuplja 450 izlagača i 5.000 posetilaca iz 35 zemalja i nudi bogat program međunarodnih konferencija, tehničkih tura, takmičenja inovacija i još mnogo toga.

Za više informacija možete posetiti veb stranu www.bio360expo.com ili pogledati ovogodišnje slike u galeriji ispod.