A Szerbiai Biogázszektor Fenntartható Fejlesztése – A biogáztól a biomethánig

A Szerbiai Biogázszektor Fenntartható Fejlesztése – A biogáztól a biomethánig

A Biogáz Szövetség Szerbia, a Német Biogáz Szövetség (Fachverband Biogas e.V) partnerségében jelentős éves konferenciát szervez: “A Biogázszektor Fenntartható Fejlesztése Szerbiában – a Biogáztól a Biomethánig”.

A konferencia 2023. október 19-én kerül megrendezésre a Metropol Palace Belgrade Hotelben, a 69 Kralja Aleksandra Boulevard, Belgrád címen.

A konferencián kiváló szakértők Szerbiából és Németországból, valamint intézményi képviselők fogják megvitatni a biogáztermelés ökológiai szempontjait, felfedezni a biomethán bevezetésének lehetőségeit a szerb piacra, és meghatározni a biogázszektor további fejlesztési irányait prezentációk és panelbeszélgetések révén. Németországból, a biogáztermelés európai vezetőjéből, és jó gyakorlati példákból is merítünk majd.

A konferencia középpontjában a biomethán potenciáljának tudatosítása áll, a dekarbonizáció stratégiai célkitűzéseivel összhangban, és a fosszilis tüzelőanyagok felhasználásának csökkentésével.

A konferencián résztvevők, a Biogáz Szövetség tagjai, biogázüzemek üzemeltetői, a releváns intézmények képviselői, befektetők, oktatási intézmények képviselői, berendezés gyártók, technológiai szállítók lehetőséget kapnak közvetlen kapcsolatok kialakítására és együttműködésekre, miközben tudományos ismereteket és gyakorlati tapasztalatokat cserélnek.

Az eletronikus regisztráció kötelező és díjmentes, a következő linken keresztül: “Sustainable Development of the Biogas Sector in Serbia – from Biogas to Biomethane” – Održivi razvoj biogas sektora u Srbiji – od biogasa do biometana (google.com), vagy emailen keresztül a lidija.carevic@biogas.org.rs címen.

További információkért kérjük, lépjen kapcsolatba: Biogáz Szövetség Szerbia, Lidija Carević, emailen keresztül: lidija.carevic@biogas.org.rs.

Agenda _1