Munkásreggeli újságírók és média képviselői számára

Munkásreggeli újságírók és média képviselői számára

A National Class étterem elbűvölő környezetében, a Német Biogáz Szövetség (Fachverband Biogas e.V.) támogatásával tartottunk munkásreggelit és összejövetelt újságírók és média képviselői számára.

Az eseményen részt vettek a szövetség képviselői, beleértve az Igazgatótanács tagjait, valamint a Fachverband Biogas e.V. projektjének képviselőjét, Lidija Carevićet. A Biogáz Szövetség Szerbia elnökének, Danko Vuković úrnak a bemutatója mellett lehetőségünk nyílt arra, hogy a gyűlt média számára minden szükséges információt megosszunk a biogázról, a szektorról, valamint azokról a kihívásokról, amelyekkel a szövetség és a szektor szembesülnek, egy nem hivatalos légkörben.

A média képviselői különösen érdekesnek találták megtudni a szektor fejlődéséről, annak kezdetéről, amikor először összegyűltünk az egyesület és a szektorban való jobb munkakörülmények érdekében való kiállás ötlete körül, egészen a jelenlegi helyzethez, amikor az egyesület erős és stabil, több mint 60 taggal.

Az összegyűlt média mindannyian élénken érdeklődtek a biogáz iránt, mint a megújuló energiaforrások közül a környezet megőrzéséhez leginkább hozzájáruló energiaforrás.

Az összes 28 média képviselő aktívan részt vett a biogázról szóló beszélgetésben. Bár nehéz megörökíteni egy ilyen kreatív légkört, megpróbáljuk azt a lenti fotógalériával közvetíteni.