Radni doručak za novinare i predstavnike medija

Radni doručak za novinare i predstavnike medija

U bajkovitom ambijentu restorana Nacionalna klasa, uz podršku naših partnera Nemačke Biogas Asocijacije, Fachverbnd Biogas e.V. održali smo radni doručk i okupljanje za novinare i predstavnike medija.
Ovom dogođaju su, ispred udružnja prisustvovali članovi UO, kao i Lidija Carević, ispred projekta sa Fachverband Biogas e.V. Pored prezentacije predsednika Udrženja Biogas Srbija, g. Vukovića, imali smo priliku da okupljenim medijima, u neformalnoj atmosferi, obezbedimo sve potrebne informacije o biogasu, o sektoru, kao i o problemima sa kojima se, kao udruženje i sektor susrećemo.


Predstavnicima medija je bilo izuzetno interesantno da čuju više o razvoju našeg sektora, od samog početka, kada smo se prvi put okupili oko ideje o udruživanju i o zalaganju za bolje uslove za rad u sektoru, pa sve do trenutne situacije kada je udruženje jako i stabilno, sa preko 60 članova.
Svim okupljenim medijima bilo je izuzetno interesantno da slušaju o biogasu, kao OIE koji najviše od svih obnovljivih izvora energije doprinosi očuvanju životne sredine.
Svih 28 predstavnika medija su se uključili o diskusiju o biogasu.
Iako je teško dočarati ovakvu kreativnu atmosferu, ipak pokušaćemo to da učinimo fotografijama, u galeriji ispod.