Részvétel a FINIZ 2023 Nemzetközi Tudományos Konferencián (dátum: 2023. december 8.)

Részvétel a FINIZ 2023 Nemzetközi Tudományos Konferencián (dátum: 2023. december 8.)

A Biogáz Társaság Szerbia képviselője, Lidija Carević, beszélt a 2023. december 7-én, csütörtökön megrendezett FINIZ Nemzetközi Tudományos Konferencián, melyet a Belgrádi Egyetem szervezett.

Az idei FINIZ konferencia témája: “A Fenntartható Fejlődés mint a Modern Üzleti Siker Mércéje,” az világszerte jelentős geopolitikai, ökológiai és üzleti változásokkal összhangban.

A fenntartható fejlődés koncepciója ma gazdasági, társadalmi és környezeti pillérekből áll, melyek kielégítik a jelen és a jövő üzleti sikerének szükségleteit, és ez a téma kulcsfontosságúvá vált az üzleti döntések irányításában a modern tudásalapú gazdaság szervezeteinek minden szintjén.

A FINIZ 2023 Nemzetközi Tudományos Konferencia ideális lehetőség volt minden résztvevő számára, hogy bemutassák munkájukat és eredményeiket a nyilvánosság előtt, valamint tapasztalatokat és ötleteket cseréljenek más elismert szakértőkkel az érintett területeken.

A társaság képviselője a “Körkörös Gazdaság Koncepciója és Kihívásai – Szerbia és az EU” szekcióban beszélt, ahol a körkörös gazdaság kihívásairól, a körkörös gazdaság alkalmazásáról az értékláncon belül, a körkörös gazdaság hozzájárulásáról a környezeti fenntarthatósághoz, a zöld innovációkról a körkörös gazdaságban és a körkörös gazdasághoz kapcsolódó projektek finanszírozási modelleiről esett szó. A panel résztvevői között szerepeltek a Belgrádi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának tanárai, valamint a Technológiai Kar képviselői is.