Bio-Energy Pavilion 2022

Kako bi podržao rast sektora biogasa i bio-energije u Indiji, Indijska Biogas Asocijacija, uz podršku Nemačkog Biogas Udruženja i Informa Markets organizuje „Bio-Energy Pavilion 2022”, na Renewable Energy India Expo, Greater Noida, India od 28. septembra. 2022. do 30. septembra 2022. godine.

Lansiranje šeme SATAT (održiva alternativa pristupačnom transportu), a inicijativa vlade Indije za izgradnju 5000 biogas postrojenja do 2025. godine, izazvala je značajan odjek na tržištu. Do sada je izdato preko 3000 Pisama o namerama i nekoliko fabrika je počelo da snabdeva CBG kompanije za marketing nafte, a to je tek početak.

Da bi se povećala vidljivost sektora biogasa, IBA je učestvovala the Renewable Energy Expo (REI), priznatom događaju obnovljive energije od 2018. Bio-energetski paviljon 2019 u organizaciji IBA koja je ugostila 15 kompanija kao izlagača, preko 2000 posetilaca, i organizovano je preko 200 poslovnih sastanaka.

U izdanju 2022, IBA poziva kompanije i start-up kompanije koje rade u oblasti biogasa, biometana, bio-goriva, upravljanja otpadom, postrojenja za tretman otpadnih voda, biomase, bio-dizela, bio-etanola, bio-đubriva da pridružite se Bio-Energy Pavilion -u.

Tokom tri dana, biće organizovana razmena iskustava, poslovni sastanci i konferencije sa najboljim svetskim stručnjacima iz navedenih oblasti, vrhunskim liderima u industriji i donosiocima odluka. Očekuje se da će konferencija utvrditi put za održivi rast sektora.

Biogas sve više postaje ključni faktor za razvoj obnovljivih izvora energije u svakoj zemlji. Tako je i u Indiji, pa ako iskoristi svoj puni potencijal, biogas će se pojaviti kao jedna od nezamenljivih komponenti u sektoru obnovljivih izvora, stvarajući prilike za zapošljavanje i smanjujući zavisnost zemlje od uvoza sirove nafte. Kao što je ispravno rekao dr A.R. Shukla, predsednik IBA, „biogas je savršen spona koja pruža višestruko rešenje za pitanja kao što su proizvodnja čiste energije, naučno upravljanje otpadom, emisija i smanjenje zagađenj, kao i optimalno recikliranje hranljivih materija“.

 

  • Vreme održavanja: 28. do 30. septembra 2022.
  • Mesto održavanja: Renevable Energi India Ekpo u India Ekpo Centru, Greater Noida, Indija
  • Vreme: od 10 do 18 časova
  • Veb-sajt: https ://biogas-india.com/bio-energi-pavilion-2022/
  • Veb lokacija REI: https ://renevableenergiindiaekpo.com/

Molim Vas da nas kontaktirate putem telefona ili Whatsapp-a na +91-7838 447 489 ili putem e-pošte: vishal@biogas-india.com ili service@biogas-india.com