A Biogáz Szerbia Egyesület részvétele a 2023-as Kopaonik Üzleti Fórumon

A Biogáz Szerbia Egyesület részvétele a 2023-as Kopaonik Üzleti Fórumon

Ebben az évben a Biogáz Szerbia Egyesület részt vett a Kopaonik Üzleti Fórumon, amelyet 2023. március 5. és március 8. között tartottak a Kopaonikon található “Grand” szállodában. Ez a fórum több mint 1000 résztvevőt vonultatott fel, köztük állam- és kormányfőket, minisztereket, magas rangú szabályozó testületek képviselőit, nemzetközi pénzintézetek képviselőit, kiváló tudósokat, diplomatákat, üzleti gyakorlatokat és médiaképviselőket. Harmincnégy panelt tartottak, biztosítva ezzel elegendő időt az egyesület képviselőinek a szektor és az egyesület megerősítésén dolgozni, és így tagjaink megerősítésén dolgozni.

Az eseményen jelentős számú képviselő volt jelen a releváns intézményekből, valamint a különböző szektorokban működő vállalatok többségéből Szerbiában, Európában és a világon. Tehát a részvétel egy ilyen eseményen különösen fontos a munkánk szempontjából.

Lehetőségünk volt hallani közel kétszáz előadót az akadémiai közösségből, a politikából, a pénzügyekből és az üzleti világból. A nemzetközi pénzintézetek vezető témáinak tanulmányait bemutatták a Fórumon, együtt az aktuális területeken vezető kutatók és tudósok új akadémiai és politikai munkáival.

A Biogáz Szerbia Egyesületből két előadónk volt, Danko Vuković úr, az egyesület elnöke és Saša Vitošević úr, az egyesület tanácsának tagja. Vuković úr részt vett a “Gazdasági Napirend az Open Balkans számára” nevű panelben, míg Vitošević úr moderálta a “Mezőgazdaság a globalizáció utáni világban és azok a kihívások, amelyek Szerbiát várnak” nevű panelt.