Szerbia Biogáz Társaságának új tagja: ArTech Engineering Kft. (dátum: 2023. december 25.)

Szerbia Biogáz Társaságának új tagja: ArTech Engineering Kft. (dátum: 2023. december 25.)

Örömmel értesítjük partnereinket és együttműködő partnereinket, hogy a Szerbiai Biogáz Társaság új tagja az ArTech Engineering cég, amely szakosodott membránszerkezetek tervezésére, gyártására és telepítésére.

Az ArTech Engineering már több mint húsz éve sikeresen működik, folyamatosan fejlődik az új technológiák és kapacitások terén, különös hangsúllyal a biogáz létesítményekre.

A régió vezető vállalataként, és egyedüliként Szerbiában, amely részt vesz membránok tervezésében, gyártásában és telepítésében a biogáz üzemekhez, az ArTech széleskörű “kulcsrakész” szolgáltatást nyújt a biogáz tartályokhoz három lehetséges konfigurációban: tetőn elhelyezett membránok a fermenterek tetején, talajszintű tartályok (3/4 gömb), vagy kisebb mobil egységek (gázzsák).

Az alkalmazott technológia és anyagok a legmagasabb minőségi normáknak felelnek meg, és minden érvényes EU-szabálynak megfelelnek. Az ArTech Engineering korábbi elkötelezettségei elsősorban külföldi piacokra irányultak (Németország, Ausztria, Olaszország, Dél-Korea, Ukrajna stb.), valamint a régióban (Szlovénia és Horvátország). Az utóbbi években a biogáz szektor fejlődésével Szerbiában aktívvá váltak a hazai piacon is.

Az ArTech Engineering ügyfelei különösen értékelik a vállalat által nyújtott minőséget, a gyártás és szállítás sebességét, versenyképes árakat, valamint a különösen sürgős helyzetekre való reagálási képességet, ahol az ArTech Engineering 24/7 elérhetővé teszi a számára kijelölt csapatát ügyfelei számára.

A biogáz szegmensben az ArTech Engineering egy olyan vállalat, amely külföldön szélesebb körben elismert az éveken át tartó folyamatos jelenléte miatt. Azonban Szerbiában is gyorsan maga mögé utasította a piacvezető szerepet. Az ArTech Engineering jelentős bizalmat élvez mind az ügyfelek, mind a beszállítók részéről. A neves globális vállalatok, mint például a Sattler AG, a SIOEN és mások, magasra értékelik az ArTech Engineering szakértői által nyújtott tapasztalatokat és kompetenciát, akik tanácsadóként részt vesznek több nemzetközi jelentőségű fejlesztési projektben.

Az ArTech Engineering szoros együttműködést alakított ki tudományos intézményekkel mind hazai, mind nemzetközi szinten. Közülük kiemelkedő az a Tervezői és Építőmérnöki Kar a Belgrádi Egyetemen, a GAF Niš és az International Institute IMS, amelynek az ArTech Engineering Szerbiai képviseletét látja el. Emellett a vállalat együttműködik különféle más gazdasági szervezetekkel is.

Az ArTech Engineering különösen elkötelezett ennek a területnek a tudományos és ipari folyamatos fejlesztése iránt, ami vezetői pozícióját eredményezi a piacon.

[Weboldal: www.artech.rs]