Novi član Udruženja Biogas Srbija ArTech inženjering d.o.o.

Novi član Udruženja Biogas Srbija ArTech inženjering d.o.o.

Sa ponosom obaveštavamo partnere i saradnike, da je novi član Udruženja Biogas Srbija je kompanija ArTech inženjering, specijalizovana u oblasti projektovanja, proizvodnje i montaže membranskih struktura.

ArTech inženjering uspešno posluje već više od dvadeset godina, uz konstantan razvoj na polju novih tehnologija i kapaciteta, sa posebnim fokusom na postojenjima za biogas.

Ovo je vodeća firma u regionu i jedina u Srbiji koja se bavi projektovanjem, proizvodnjom i instalacijom membrana za biogasna postrojenja, a u okviru ovih postrojenja ArTech nudi kompletnu uslugu „ključ u ruke“ rezervoara za biogas, u tri moguće izvedbe: (roof-top) membrane pozicionirane na vrhu fermentora, rezervoari na tlu (3/4 lopte) ili manje mobilne jedinice (gas-bag).Tehnologija i primenjeni materijali su najvišeg kvaliteta i prema svim važećim EU standardima. Dosadašnje angažovanje kompanije ArTech inženjering se uglavnom većinski baziralo na inostranim tržištima (Nemačka, Austrija, Italija, Južna Koreja, Ukrajina itd.), ali i na region (Slovenija i Hrvatska), a u poslednjih nekoliko godina, sa razvojem biogas sektora u Srbiji prisutni su i na domaćem tržištu. 

Klijenti kompanije ArTech posebno cene kvalitet koji ova kompanija obezbeđuje, brzinu proizvodnje i isporuke, konkurentne cene, a posebno mogućnost hitnih intervencija gde za svoje klijente ArTech inženjering obezbeđuje dežurnu ekipu 24/7.

ArTech inženjering je u segmentu biogasa, kompanija koja je daleko više prepoznata u inostranstvu, zbog višegodišnjeg konstantnog prisustva na tim tržištima, ali izuzetno brzo se pozicionirala i kao lider u Srbiji. ArTech inženjering uživa veliko poverenje kako od strane klijenata, tako i od strane dobavljača, a renomirane svetske firme kao što su Sattler AG, SIOEN i druge, posebno vrednuju iskustva i kompetentnos stručnjaka zaposlenih u kompaniji ArTech inženjering koji su, kao konsultanti, uključeni na više razvojnih projekata internacionalnog značaja.

ArTech inženjering je razvio izuzetno stabilnu saradnju i sa naučnim institucijama u zemlji i inostranstvu, od kojih se izdvajaju, Arhitektonski i Građevinski Fakultet univerziteta u Beogradu, GAF Niš, i međunarodni institut IMS čiji je predstavnik za Srbiju kompanija ArTecch Inženjering, ali i niz drugih privrednih subjekata.

ArTech inženjering se posebno zalaže za konstantan razvoj nauke i industrije u ovoj oblasti, koji kao rezultat ima lidersku poziciju ArTech inženjeringa na tržištu.

www.artech.rs