Novi član Udruženja Biogas Srbija kompanija DONAUCHEM

Novi član Udruženja Biogas Srbija kompanija DONAUCHEM

Veliko nam je zadovoljstvo da svim našim članovima i partnerima predstavimo novog člana Udruženja Biogas Srbija kompaniju DONAUCHEM.

DONAUCHEM je vodeća regionalna grupa distributera hemikalija usredsređena na centralnu Evropu koja pripada DonauChemie grupi sa sedištem u Austriji.

Grupa je prisutna u Poljskoj, Češkoj, Austriji, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji i Srbiji.

Zahvaljujući znanju i veštinama lokalnih stručnjaka i iskusnih tehničkih rukovodilaca proizvodnje, DONAUCHEM  uspešno uvodi nove proizvode i privlači kupce proizvodima iz svog asortimana.

Ovaj uspeh potvrđuje logistička efikasnost njihovih multimodalnih postrojenja u svakoj od zemalja, od postrojenja za upravljanje otpadnim vodama sa pristupom reci i pruzi do efikasnih klimatizovanih skladišta za zapakovanu robu.

DONAUCHEM logističke usluge su dodatno unapređene uslugama mešanja i punjenja.

Kao bitan distributer hemikalija u centralnoj i istočnoj Evropi, DONAUCHEM doprinosi uspehu svojih klijenata raznovrsnošću, kvalitetom i brzinom usluga.

DONAUCHEM Srbija se fokusira na distribuciju velikog broja hemikalija koje se koriste u različitim industrijama – prehrambena industrija (finalni proizvod može dobiti ukus, boju, kiselost i teksturu), štamparska industrija (potrošni materijali, od fotoosetljivih monomera do sredstava za vlaženje), prečišćavanje vode (konkurentne cene i ekonomični specijalni rastvori za sve vaše procese), kozmetika i lična nega (od sirovina do finalnog proizvoda, do proizvodnog koncepta, Donauchem je pouzdan partner u vašoj industriji).

Molimo sve članove da posebno obrate pažnju na prezentaciju DONAUCHEM proizvodnje aktivnog uglja za aplikaciju Biogas, koju mogu preuzeti na linku

Više informacij na www.donauchem.com