Delegacija Udruženja Biogas na Biogas konvenciji u Nirnbergu

Delegacija Udruženja Biogas na Biogas konvenciji u Nirnbergu

Predstavnici Udruženja Biogas, u organizaciji partnerske organizacije Fachverband Biogas e.V., posetili su biogas konvenciju u Nirnbergu.

Biogas konvencija u Nirnbergu, organizovana od strane German Biogas Association Fachverband Biogas e.V., najznačajniji je biogas događaj u svetu, sa preko 5.000 posetioca. U toku konvencije održale su se brojne radionice i paneli na kojima su govornici bili najrelavantniji Nemački i evropski predstavnici biogas industrije. Pored konvencije obišli smo i Biogas Trade Fair, najveći svetski biogas sajam sa više od 6.200 posetioca i 350 izlagača.

Na konvenciji smo imali priliku da se informišemo o trendovima u sektoru biogasa, kao i o uspešnim projektima realizovanim širom sveta. Ispred Udruženja Biogas, član Upravnog odbora g. Dragan Zukić održao je zapaženu prezentaciju i upoznao sve prisutne kako sa radom Udruženja Biogas, tako i sa stanjem biogas sektora u Srbiji.

Poseta konvenciji pružila nam je dodatna znanja, informacije i uvid u čitavu biogas industriju, a sva stečena znanja koristićemo kako za jačanje Udruženja i pružanja što bolje usluge našim članovima, tako i za rad na jačanju biogas sektora u Srbiji.

[passster password=”biogas2019″] [/passster]